astrologija - izrada horoskopa 1991-2018.

O astrologiji

Natalni (osobni) horoskop

Usporedni horoskop (sinastrija)

Poslovni horoskop

Dječji horoskop

Godišnji horoskop

 

Pitanja i savjeti

 

Godisnji horoskop

Saznajte kojeg ste dana rođeni

Koliko ste stari?

Numerološka analiza imena

Mali astrološki riječnik

12 znakova zodijaka

Planeti i njihov utjecaj

Antihoroskop

Kineski horoskop

Rođendani poznatih

 

Narudžbenica

1. Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Za prikupljanje i obradu podataka odgovoran je: Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo, Trg bana Jelačića 21, 42000 Varaždin.

Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo prikuplja, pohranjuje i obrađuje Vaše osobne podatke isključivo ako je to dozvoljeno na temelju zakonskih propisa ili ako ste Vi dali svoj pristanak.

Posjetitelj naših web-stranica može koristiti web-stranice a da nam ne daje svoje osobne podatke.


Podatke koje prikupljamo i/ili obrađujemo dobivamo na dva načina:
a) Podaci potrebni za ispunjenje ugovorne obaveze:
U svrhu ispunjenja ugovorne obaveze (kupnje/prodaje) tražit će se od Vas osobni podaci kao što su ime i prezime, datum rođenja, adresa, e-mail adresa i telefonski broj kako bi tražena usluga bila brzo i zadovoljavajuće riješena odnosno kako bi se uopće mogla izvršiti određena usluga.

Vaše temeljne osobne podatke načelno brišemo po prestanku ugovornog odnosa odnosno isteka roka za reklamaciju, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Osobni podaci prikupljeni temeljem ispunjenja ugovorne obveze neće se koristiti u marketinške svrhe niti će se obrađivati na drugi način osim navedenog.

b) Podaci koje dobivamo automatski:
Neki podaci nastaju automatski uslijed tehničkih razloga već onda kad posjetite našu web- stranicu. Tu se ubrajaju i podaci web poslužitelja. Pri svakom Vašem pristupanju nekoj od naših stranica i kod svakog pregledavanja/pozivanja neke datoteke pohranjuju se podaci pristupa o tom procesu u protokol datoteci na našem serveru.
Svaki zapis sadrži:
- naziv tražene datoteke ili stranice
- datum i vrijeme traženja, uspješnost traženja
- prenesenu količinu podataka
- poruku o uspješnom preuzimanju
- vrstu preglednika i verziju
- korisnički operacijski sustav
- referentni URL (prethodno posjećena stranica)
- IP adresu koju Vam je dodijelio Vaš provider
Pohranjeni podaci analiziraju se isključivo anonimno u statističke svrhe i brišu se iz evindencije svakih 6 mjeseci.

Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo se obvezuje da prikupljene osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je vlasnik web-stranice po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa Zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Podaci koji se ne prikupljaju:

Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, odnosno ovlaštenu banku, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

 

2. Kolačići, tehnologije praćenja korisnika i treće strane

Cookies, Beacons, Tags i Scripts koriste se od strane artrea.com.hr i partnera u svrhu oglašavanja, marketinga i analitike. Ove se tehnologije mogu koristiti za analizu trendova, upravljanje web stranicama, praćenje kretanja korisnika na web stranicama i prikupljanje demografskih podataka o našoj korisničkoj bazi u cjelini. Naši partneri također mogu koristiti te tehnologije kako bi vam poslali oglase, kao što je opisano u nastavku. Iako poštujemo privatnost naših korisnika, nismo u mogućnosti zadržati kontrolu nad signalima "not tracking" koji je postavio vaš preglednik.

 

Google Analytics
Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google Inc. ("Google"). Google Analytics upotrebljava takozvane "kolačiće", tekstne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i koje nam omogućuju analizu korištenja naše web-stranice. U ime operatera ove web-stranice, Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio Vašu upotrebu ovih web-stranica, sastavljao izvješća o aktivnostima na web-stranicama i pružio druge usluge vezane uz aktivnost i korištenje web-stranica.
Vi možete spriječiti prikupljanje ovih podataka (uključujući vašu IP-adresu) koju generiraju kolačići a koji se odnose na vašu upotrebu web-stranice od strane Google-a, kao i obradu ovih podataka, preuzimanjem i instaliranjem dodatka preglednika koji je dostupan na sljedećem linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr.
Ovu vezu možete isto tako upotrijebiti da biste zabranili praćenje i pohranjivanje kolačića Google Analytics-a (tzv. opt-out opcija).
 
Google AdSense
Ove web-stranice koriste Google AdSense, uslugu za integraciju oglasa Google Inc. ("Google"). Google AdSense koristi takozvane "kolačiće", tekstualne datoteke pohranjene na korisničkom računalu koji omogućavaju analizu korištenja web-stranice te afinitete korisnika prema kojima se odabiru oglasi. Google AdSense također upotrebljava tzv. Web Beacons (nevidljiva grafika), koji služe za prikupljanje informacija o prometu posjetitelja na ovim web-stranicama.
Informacije o korištenju ove web stranice koje generiraju kolačići i Web Beacons (uključujući i IP-adresu korisnika i isporuku formata oglasa) prenose se i pohranjuju na Google poslužitelju u SAD-u. Google može dijeliti te podatke sa svojim partnerima. Međutim, podaci su pseudonimizirani, te Google neće spajati vašu IP- adresu s drugim pohranjenim podacima.
Svaki posjetitelj ovih web stranica može spriječiti pohranjivanje kolačića u postavkama svog preglednika; međutim, ukoliko je pohranjivanje kolačića zabranjeno Posjetitelj u tom slučaju možda neće moći u potpunosti iskoristiti sve prednosti i funkcionalnosti ove web-stranice. Korištenjem ove web-stranice, korisnici pristaju na obradu podataka prikupljenih od strane Googlea na gore opisani način i prema gore navedenoj svrsi.

 

Kolačići
Ova web-stranica koristi kolačiće (Cookies). Korištenje kolačića, odnosno zabranu pohranjivanja kolačića, možete kontrolirati kroz postavke svog preglednika ili mobilnog uređaja. Ukoliko je prihvat kolačića u Vašem pregledniku ili na Vašem mobilnom uređaju dopušten, te nastavite koristiti naše web-stranice, pristajete na korištenje kolačića. Više o korištenju kolačića možete pročitati ovdje.
 
Web stranice koje nisu u našem vlasništvu i usluge trećih strana
Odričemo se odgovornosti za web-stranice i servise povezane linkovima s ili na astrologija.artrea.com.hr, uključujući sve informacije ili sadržaje na njima. Imajte na umu da se, ako koristite linkove koji vode od naše web-stranice na drugu web stranicu, naša Pravila o privatnosti prestaju primjenjivati čim napustite naše web-stranice. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojoj drugoj web stranici koja ima link ili se oglašava na našim web-stranicama, podliježe pravilima i Politici privatnosti na toj web stranici.

 

3. Upravljanje privolama

Privolu za prikupljanje i obradu podataka Kupac daje u svrhu ispunjenja naših ugovornih obveza. Ako nam ne dostavite te podatke, nećemo biti u stanju ispuniti svoje ugovorne obveze prema Vama niti ćemo moći s Vama zaključiti ugovor. Opoziv ove privole kupac može dati u slučaju da odustaje od usluge/kupnje te se u tom slučaju brišu svi njegovi podaci.

 

4. Prava korisnika

a) Pravo na ispravak:
Ako obrađujemo vaše osobne podatke koji su nepotpuni ili netočni, u bilo kojem trenutku od nas možete zatražiti da ih ispravimo ili dopunimo.
b) Pravo na brisanje:
Od nas možete zatražiti brisanje svojih osobnih podataka. Molimo da uzmete u obzir da postoje razlozi koji onemogućuju trenutačno brisanje, primjerice kod zakonski propisanih obveza arhiviranja.
c) Pravo na ograničenje distribucije
Možete tražiti ograničenje distribucije ako je obrada podataka bila protupravna, ali odbijate brisanje i umjesto toga tražite ograničenje korištenja podacima.
d) Pravo na mogućnost prijenosa podataka:
Od nas možete zatražiti da Vam podatke koje ste nam povjerili dostavimo u strukturiranom obliku, u uobičajenom strojno čitljivom formatu.

 

5. Pravo na žalbu:

Ako ste mišljenja da smo prilikom obrade vaših podataka prekršili hrvatske ili europske propise o zaštiti podataka, molimo da nam se obratite kako bismo razjasnili eventualna pitanja. Svakako imate pravo uložiti pritužbu hrvatskoj Agenciji za zaštitu podataka, odnosno u slučaju promjene važećih propisa drugom tijelu koje će preuzeti njenu nadležnost, a od 25. svibnja 2018. godine i nadzornom tijelu unutar EU-a.

 

6. Informacije i kontakt

Na Vaš zahtjev rado ćemo Vas pismeno i bez naknade obavijestiti o tome, da li i koji osobni podaci su pohranjeni. Možete tražiti i brisanje Vaših podataka koji su pohranjeni kod nas ukoliko oni nisu potrebni za obavljanje ugovornih odnosa između Vas i nas ili ukoliko ih nismo dužni čuvati zbog zakonskih razloga.

Vaš upit, te ostala pitanja o Izjavi zaštite podataka možete poslati na sljedeću (e-mail) adresu: astro(at)artrea.com.hr

Izjava o privatnosti PDF

copyright 2018 artmedia • kontaktPolitika privatnosti