astrologija - izrada horoskopa 1991-2018.

O astrologiji

Natalni (osobni) horoskop

Usporedni horoskop (sinastrija)

Poslovni horoskop

Dječji horoskop

Godišnji horoskop

Pitanja i savjeti

Godisnji horoskop

Saznajte kojeg ste dana rođeni

Koliko ste stari?

Numerološka analiza imena

Mali astrološki rječnik

12 znakova zodijaka

Planeti i njihov utjecaj

Antihoroskop

Kineski horoskop

Tekstovi o astrologiji i horoskopu

Astrologija za skeptike

Rođendani poznatih

Narudžbenica

Anti-horoskop!

Astrologija nam kao znanost pomaže kod spoznavanja samog sebe i otkrivanja dobrih i loših utjecaja u našem životu. Pomaže nam da prepoznamo probleme i izbjegnemo neugodne i loše situacije u životu. Ne umanjujući vrijednost pravog horoskopa, znakove u zodijaku možemo opisati i na šaljiv, zabavan način.
Iščitavanjem negativnih osobina znakova u horoskopu možemo dobiti i antihoroskop - šaljivi horoskop koji naglašava i karikira mane i loše osobine pojedinog znaka. 

Primjer:
Muškarac Ovan
Najbolji partner za svađu - naprasit i impulzivan, pravi je ratni huškač i izvrstan je lijek protiv svakodnevne monotonije. Sumanuti je pobornik borilačkih vještina koji ne trpi poraz. Ukoliko izgubi i bilo čemu, obrušava se na suca i antipatične gledatelje. 
U osvajanju se koristi bučnim dobacivanjem i velikim riječima. No, žene koje on osvoji od njega ne mogu očekivati baš ništa. Potpuno je beskoristan u kućnim poslovima - od glave do pete patrijahalni tip koji se u kući neće prihvatiti ničega, osim možda ponekog posla gdje može pokazati svoje razvijene mišiće. Za kuhanje je potpuni antitalenat, pa ako od njega očekujete večeru, sigurno ćete završiti u restoranu.
Kako obožava bučna i zadimljena mjesta, gdje nesnosno trešti glazba, nikako nemojte očekivati mirnu večeru...

 

 

 

copyright 2018 artmedia • kontaktPolitika privatnosti