astrologija - izrada horoskopa 1991-2018.

O astrologiji

Natalni (osobni) horoskop

Usporedni horoskop (sinastrija)

Poslovni horoskop

Dječji horoskop

Godišnji horoskop

 

Pitanja i savjeti

Godisnji horoskop

Saznajte kojeg ste dana rođeni

Koliko ste stari?

Numerološka analiza imena

Mali astrološki rječnik

12 znakova zodijaka

Planeti i njihov utjecaj

Antihoroskop

Kineski horoskop

Tekstovi o astrologiji i horoskopu

Rođendani poznatih

 

 

Narudžbenica

Natalni horoskop

Natalni horoskop je prikaz karakteristika jedne osobe, temeljen na podacima o rođenju. Natalni horoskop izrađujemo ručno, uz individualni pristup svakom horoskopu i ne koristimo kompjutorske programe za interpretaciju. Natalni horoskop obuhvaća 8-10 strana pisanog teksta i natalnu kartu. 

Za izradu natalnog horoskopa potrebno je znati točan datum, vrijeme i mjesto rođenja.

 
Cijena 290,00 kn
približno 40 EUR

 


Usporedni horoskop

Usporedni horoskop jest astrološka analiza odnosa dvoje ljudi. Usporedni horoskop može mnogo otkriti o budućnosti nekog odnosa ali uglavnom pomaže u poboljšanju odnosa otkrivanjem sličnosti, razlika, afiniteta, želja i očekivanja obiju strana.

Usporedni horoskop izrađujemo ručno uz individualni pristup. Uz 4 do 6 strana pisanog teksta dobivate i natalne karte za obje osobe. 
 
Cijena 350,00 kn
približno 48 EUR

 


Poslovni horoskop

Poslovni horoskop jest astrološka analiza vaših poslovnih mogućnosti, afiniteta i ambicija. Dobro vrijeme za naručivanje poslovnog horoskopa jest vrijeme kada odabiremo zanimanje, studij ili kod važnog preokreta u karijeri, a kada postoji nesigurnost ili nemogućnost donošenja odluke. Čak i kada se čini da je odluka laka, poslovni horoskop može ukazati na skrivene mogućnosti i vanjske utjecaje koji nam možda i nisu poznati a važni su za naše daljnje djelovanje.
 
Cijena 350,00 kn
približno 48 EUR

 


Dječji horoskop

Dječji horoskop jest astrološka analiza natalne karte na temelju poznatih podataka o rođenju a može koristiti roditeljima kako bi boje upoznali svoje dijete, njegovu osobnost, sklonosti ozljedama ili bolestima te kako bi kod svoga djeteta rano prepoznali talente, ograničenja i sklonosti.
 
Cijena 290,00 kn
približno 40 EUR

 


Godišnji horoskop

Godišnji horoskop radi se analizom natalne karte, solarne karte, tranzita i direkcija za razdoblje od slijedećih godinu dana. Godišnji horoskop može vam biti od koristi ukoliko se nalazite na životnoj prekretnici ili imate problem čije rješenje ima bitan utjecaj na vaš budući život. Ukoliko imate problem, možete ga definirati kao konkretno pitanje pa ćemo se kod izrade godišnjeg horoskopa pozabaviti specifičnim područjem na koje se vaše pitanje odnosi.
 
Cijena 250,00 kn
približno 34 EUR

 
* Naručeni horoskop, zajedno sa natalnom kartom, šaljemo na Vašu e-mail adresu.

** Kod naružbi iz inozemstva (izvan Hrvatske) moguće je jedino kartično plaćanje (Visa, MasterCard).

 

Uvjeti naručivanja

copyright 2018 artmedia • kontaktPolitika privatnosti