astrologija - izrada horoskopa 1991-2018.

O astrologiji

Natalni (osobni) horoskop

Usporedni horoskop (sinastrija)

Poslovni horoskop

Dječji horoskop

Godišnji horoskop

 

 

Pitanja i savjeti

Godisnji horoskop

Saznajte kojeg ste dana rođeni

Koliko ste stari?

Numerološka analiza imena

Mali astrološki riječnik

12 znakova zodijaka

Planeti i njihov utjecaj

Antihoroskop

Kineski horoskop

Tekstovi o astrologiji i horoskopu

Astrologija za skeptike

Rođendani poznatih

Narudžbenica

Natalni horoskop                                                           naruči

Natalni horoskop ili naš osobni horoskop je prikaz karakteristika jedne osobe, temeljen na podacima o rođenju. On prikazuje kakvi smo, naše intelektualne sposobnosti, naše predispozicije u životu, probleme na koje nailazimo, našu interakciju sa okolinom, emocionalan život, poslovni uspjeh i daje nam druge važne smjernice. Pomoću natalnog horoskopa možemo lakše odrediti svoje talente, buduće zanimanje ili razvoj karijere na temelju prepoznatih talenata.

Također vam može pomoći da saznate više o sebi, o stvarima koje vam se događaju ili će se tek dogoditi; o načinu na koji vas doživljavaju drugi ljudi te kakve predispozicije imate u bilo kojem aspektu svog života, bilo na emocionalnom, poslovnom ili obiteljskom području.

Natalni horoskop izrađujemo ručno, uz individualni pristup svakom horoskopu i ne koristimo kompjutorske programe za interpretaciju. Natalni horoskop obuhvaća 8-10 strana pisanog teksta uz koji dobivate i svoju vlastitu natalnu kartu. 

Natalni horoskop možete zatražiti za sebe, dijete, partnera, zaposlenika, prijatelja ili nekog trećeg. Za izradu natalnog horoskopa potrebno je znati točan datum, vrijeme i mjesto rođenja.

Natalni horoskop možete naručiti putem on-line narudžbenice.

 

copyright 2018 artmedia • kontaktPolitika privatnosti